dimecres, 17 de desembre del 2008

Torno l'Escola Sant Pere i Sant Pau de Tarragona


En la meva sisena substitució he tornat a l'Escola Sant Pere i Sant Pau de Tarragona; la veritat és que ha estat agradable repetir d'escola, ja que coneixes l'espai, a les persones, als nens, etc.
En aquesta ocasió he fet de mestra de suport a P4, substituint a la Mati, que des d'aquí li envio molts de records, i he tingut el plaer de treballar amb les seves tres tutores, la Lourdes de la classe dels planetes, l'Adriana de la classe del sol i la Eva de la classe de la lluna.

Aquests dies hem estat fent la decoració Nadalenca de les classes amb els dibuixos i treballs dels nens i les nenes, hem fet la carta als Reis Mags d'Orient, hem fet cagar el tió, etc. Vaja que hem estat immerses en l'ambient Nadalenc.
De totes elles m'emporto alguna cosa; de la Lourdes, la seva "disciplina" a l'aula que permet que els nens/es treballin de forma autònoma i respectuosa; de la Eva, la seva metodologia i estructuració de tot el que treballa, seria una gran mestra de mestres i de l'Adriana el seu caràcter, és molt divertida i carinyosa i té un tracte amb els nens/es molt maco.

Gràcies a totes per fer que la meva segona estada al CEIP Sant Pere i Sant Pau fos tan agradable com la primera.
Fins aviat!!!

Si voleu més informació sobre l'escola aquí està la seva pàgina web:
http://agora.xtec.cat/ceip-santperesantpau/