dimarts, 20 de gener de 2009

Escola Mare de Déu de la Candela de BotarellEn la meva setena substitució he anat a l'Escola Mare de Déu de la Candela de Botarell, que pertany a la ZER Baix Camp Sud. Que puc dir... que m'ha robat el cor, tant el poble, com l'escola com els/les mestres, els infants i les famílies; des d'aquí els envio una forta abraçada.

He fet de mestra a P4, a la classe de les formigues, substituint a la Noemí, a qui vull agrair com em va deixar tota la feina programada. He tingut 16 infants maquíssims, que ja trobo a faltar, un petó molt gran per a Mireia, Maria i Clara, Enric, Arnau Ferré, Arnau Rovira, Àdam, Edgar, Ionas, Xènia, Carla, Ana Laura, Ian, Adrià i Roman, i també per a Noel, a qui no vaig conèixer però que m'hagués agradat fer-ho.

Durant la setmana hem treballat les rutines, hem fet moltes cançons, dites i poesies de l'hivern, hem treballat els números i hem anat descobrint uns animals fantàstics: els taurons, també vam explicar el conte de la sireneta i els infans van fer uns dibuixos molt macos que vam penjar a la classe a mode d'exposició.

Des d'aquí també vull enviar records a les monitores de menjador que em van cuidar molt.

Gràcies a tots/es per fer que la meva estada fos tan esntranyable i fins aviat!!!.

P.D: Al final no vaig poder fer cap foto a l'escola, si algun mestre o mestra llegeix aquest petit article i em pot enviar una foto, ho pot fer a la meva adreça: garcinitarte@hotmail.com

Gràcies.