dimarts, 20 de gener del 2009

Escola Cambrils


Avui m’acomiado de l'Escola Cambrils, on he fet la meva vuitena substitució; la veritat és que mai havia estat tant de temps en una escola (un mes i mig) i he pogut sentir-me part d’una escola amb una metodologia creativa i innovadora i d’un equip magnífic i molt especial.

El primer dia em va rebre la Montse, la Directora i la Sílvia, la Cap d’Estudis, a qui des d’aquí agraeixo tot el suport i tota la informació facilitada per a que pogués fer la meva feina el millor possible.

He fet de mestra de suport a Infantil, substituint a la Mª Luz, a qui des d’aquí agraeixo l’oportunitat que m’ha donat de poder desenvolupar la seva tasca a l’escola.

Durant tot aquest temps he treballat el càlcul mental a P4 i he realitzat la introducció a P3, he desenvolupat el projecte 3/6 a tot el cicle i ha estat una experiència magnífica. Des de les primeres sessions amb tubs, cordills, pinces de roba, experimentant les textures, les formes, els colors, etc. Fins a les últimes, d’observació amb lupa de la natura.

També he fet de tutora a P3, a la classe de la Imma, realitzant tot el treball dels hàbits, les rutines, les notícies, etc. I a la classe de la Laura, on he desenvolupat activitats de lecto escriptura, de descoberta de l’entorn, etc.

He tingut el plaer de gaudir de la festa del Carnestoltes a l’escola, i durant una setmana ens hem immers en la màgia de les disfresses i la imaginació.

Tot aquest temps els nens i les nenes d’educació infantil del CEIP Cambrils m’han ensenyat que encara queda aquella il·lusió i aquella brillantor als ulls que ens fa ser "personetes" especials i meravelloses. Gràcies a tots ells i elles per haver-me fet trobar la nena que tinc a dintre meu.

Gràcies a totes les meves companyes, la Rosa, Rosa Mª, Cristina, Elsa, Anna, Laura, Imma, Violeta, Pepi, Anna Anglès i Neus, per haver-me acollit i ensenyat la gran tasca de ser mestra, no us oblidaré.

Des d’aquí també vull recordar a la Montse Parra de l’AMPA, que des del primer dia em va captivar amb els seus dibuixos i la seva manera de fer.

Gràcies a tots/es per fer que la meva estada fos tan entranyable i fins aviat!!

2 comentaris:

Vanessa Albiol ha dit...

Hola Vicky! Sóc Vane Albiol, vam estudiar juntes Magisteri, recordes? Quina casualitat noia, quan estava buscant la web de l'escola cambrils m'he trobat amb el comentari tan "estupendo" del teu blog...i m'ha fet molta gràcia. Ara que també m'ha fet ràbia, t'ho he de confessar i t'explico el perquè: jo estic treballant des de fa 4 anys a l'escola cambrils i, pel que veig, l'any que tu vas venir a fer les substitucions, jo estava de baixa maternal per les meves filles bessonetes! La Rosa M. era qui em substituïa a mi, i em fa ràbia no haver pogut veure't ni coincidit amb tu...no sabia de tu des de que vam acabar la carrera, però per la foto veig q no passen els anys per a tu. Mil petons i una abraçada. Vanessa Albiol

Vicky ha dit...

Hola Vane,
Com va tot?? Doncs sí que és una llàstima que no vàrem coincidir a l'escola, perquè realment vaig estar molt bé.
Me n'alegro molt que siguis mare i, a més a més de bessones!!!
La veritat és que m'agradaria molt conèixer-les amb foto, si et va bé i et sembla, et deixo el meu mail i m'envies alguna fotito que surtis tu amb les perques, jo t'enviaré alguna meva, je je.
(garcinitarte@hotmail.com)
Petons i ens parlem més per correu.