dimecres, 10 de novembre del 2010

Escola Rocabruna de les Borges del Camp


Hola a tots i a totes,

Em complau comunicar-vos que, finalment, ahir dimarts vaig començar la meva primera substitució d'aquest curs 2010 - 2011.
Estic a la classe de P3B dels conillets de l'escola Rocabruna de les Borges del Camp.


La setmana passada vam treballar la tardor, la Conxita, que és la meva paral·lela ens va portar dos rovellons, un de gran i un de petit (que també ho estem treballant), i vam cantar la cançó del bolet; també vam explicar el conte del plàtan trist a qui, una fada anomenada Filomena li concedeix tres desitjos.
Un altre dia, vam anar pels voltants de l'escola a buscar fulles de la tardor per després enganxar-les en un full i decorar la classe i vam estar buscant a la fada Filomena però, finalment, no la vam trobar jo crec, que amb tant de xivarri que vam fer trepitjant les fulles i jugant, la vam espantar, je je.

Aquesta setmana hem començat a treballar el color groc, i els nens han portat moltes coses (ànecs, bob esponja, contes, fotografies, etc.) i hem començat a fer el racó del color groc.

Durant aquests dies, hem explicat el conte de la Fada groga, i també hem fet màgia; hem fet que l'aigua es torni de colors, hem posat paper de pinotxo de color groc, vermell i blau en tres pots d'aigua i els nens han vist com l'aigua es transformava i els ha agradat molt. També hem treballat les nocions de davant i darrera i de rodona i quadrat.

Ahir va ser el meu últim dia a l'escola Rocabruna, i quina va ser la meva sorpresa quan, la meva companya Conxita ens va fer una festa improvisada als conillets, a l'Albert, la Marina i a mi. Vam cantar, vam ballar, però sobretot ens ho vam passar molt bé i va ser un moment màgic.

Des d'aquest raconet, vull agrair sobretot a la meva companya Conxita, que sempre ha estat amb mi i m'ha ajudat amb tot el que he necessitat, també a les meves companyes d'infantil (Estefania, Montse, Raquel, Judit i Rosa) que m'han fet sentir com a casa i al meu "practicant" Albert que m'ha tingut que aguantar aquests dies je, je.

Per últim agrair a la Núria Estrems tota la confiança que m'ha donat.

Gràcies per tot!!! No us oblidaré.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eiiiiiiiiii! "Mary Poppins",espero que no et moleste que done una ullada aquest raconet tan teu, és molt maco!!! Aniré seguint la teva pista jajaja!
Molta sort en el nomenaments de demà.
Un milió de petonetus!!!

Estefania

Vicky ha dit...

Hola guapaaaaaaaaaaa!!

Gràcies per deixar un comentari, la veritat és que hem vareu tractar molt bé, i em va fer molta pena marxar. Avui no m'han donat res, per tant hauré d'esperar a divendres.

Petons i records!

Anònim ha dit...

Hola wapíssimaaaaa!!!!! com va tot??? et trobem a faltar!!! espero que tot et vagi molt bé, besets. Montse.