dimecres, 23 de febrer del 2011

Escola Rosa Sensat de Reus

Hola a tots i a totes, el divendres dia 25 de març vaig acabar la meva substitució a l'Escola Rosa Sensat de Reus.
La veritat és que m'està costant escriure aquestes línies ja que, no volia marxar, he estat molt bé a l'escola, amb els nens i les nenes, amb els companys i companyes i amb l'equip directiu i m'ha fet molta pena marxar...

He fet de mestra de suport substituint a la Pepi a qui, des d'aquí, li envio molts records i li dono les gràcies per haver-me donat aquesta oportunitat d'estar en una escola tant fantàstica.

He fet reforç de lecto-espcriptura, matemàtiques i plàstica a P5, a la classe dels Gegants (Vitxets) de la Contxita; he fet racons i diverses tasques a la classe de P3 de les Mulasses, de la Montse i de la Núria i he cantat cançons a la classe de P4, els Dracs de la Marina i la Cristina. Per les tardes he fet plàstica als nens i les nenes de 2n de Primària, a qui els envio una forta abraçada ja que, s'han portat molt bé amb mi i hem passat unes sessions molt agradables.
També vaig tenir la oportunitat de realitzar un taller de manualitats titulat “El món d’en Plometes”, dintre de les Jornades Culturals que vam realitzar de l'1 al 4 de març; els nens i les nenes de P3, P4 i P5 van realitzar un mural amb tot el món que envolta a Plometes, el petit indi protagonista de la història. Van aprendre que colaborant entre tots i totes podem arribar fer coses magnífiques.Aquí us deixo dos enllaços per si voleu saber més coses sobre les jornades i sobre el conte.
1. Jornades Culturals 2011: Plometes, el petit Nakota
2. Web de l'escriptora del conte: Margarida Casacuberta i Masgrau

Aquest any les jornades van coincidir amb la celebració de Carnaval i, com que el tema eren els indis, ens vam disfressar de diverses tribus.










No voldria acabar aquest petit escrit sense felicitar a la Cristina, que és la Secretària i la mestra de reforç a P4, que acaba de ser mare de la Carla, des d'aquí li envio una forta abraçada i li desitjo el millor en la seva nova etapa de mare.

També vull recordar a dos companyes substitutes que van coincidir amb mi a l'escola i que són la Ester i la Mar, gràcies per la vostra simpatia i companyia.

També vull enviar records a tots els nens i les nenes, en especial als de P5 que són amb qui he compartit més estones aquests dies, contineu treballant i sent molt feliços. A l'equip directiu, l'Elena i la Pilar que m'han acollit a l'escola i m'han ajudat en tot el que he necessitat.

Per acabar enviar un petó molt gran a totes les meves companyes d'infantil que m'han fet sentir com una més de l'escola des del primer dia, no us oblidaré mai, i no penseu que us heu lliurat de mi, ja que tornaré....

I, ja ho sé que sembla que aquest article no s'acaba mai però no puc marxar sense desitjar a la Conxita que ha estat la meva mestra de mestres, que m'ha ensenyat moltes coses fantàstiques i que, en certa manera, m'ha fet una mica de "mama", je, je.;que es millori de les seves operacions, i que tot li vagi molt bé.

I la Núria, que puc dir d'ella, és la SÚPERTEI de l'escola, des del principi vam tenir un feeling d'aquells que no es veuen però que es senten; només puc dir fins aviat bandarra! i el proper cafè el pagues tú...una abraçada i mil petons.

Ens veiem aviat, no us oblideu de mi que jo, no ho faré...............

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tothom, jo treballo al Rosa Sensat i tinc l'honor de compartir algunes estones amb la mestra nº 18.056 i estic molt contenta perquè podre compartir algun café mes. T'espero el dilluns amb l'alegria i l'esforç que et caracteritza. Un petonas molt fort. Adivina qui soc!!!!!!!!!!

Vicky ha dit...

Hola guapi,
Veig que ja m'has localitzat i fins i tot m'has deixat un comentari.

Bé espero tornar amb energies el dilluns tot i que encara estic amb el refredat enganxat.

Petonets i tu pagues el primer cafè quan tornem je je.

Anònim ha dit...

Hola guapa!!! Com sempre et retransmitim el que sentim i sempre pensem en tu, vas ser una gran companya i una gran companya!!!! Un dia em vas dir que havies canviat, espero que la gent que l'hagi encegat l'enveja no t'hagi tret la teva alegria i el teu gran companyerisme. Com sempre diem la Conxita i jo "Possat una Vicky en tu vida" jijijiji. Un petonot de totes...

Vicky ha dit...

Hola boniques,

Gràcies pel comentari que ,m'heu fet. Tinc molta sort d'haver-vos conegut i haver compartit professió i amistat am vosaltres. La veritat és que, en aquests moments d'espera s'agraeixen molt paraules de companyia....

Us estimo!!!!!